WINKELINRICHTING

Om klanten te trekken en houden, wilt u zich kunnen onderscheiden in de markt. Bij Climate32 begrijpen we dat. Wij denken graag met u mee en ontwerpen samen met u de nieuwe winkelinrichting, waar vernieuwende koeltechnieken toegepast worden. Onze kennis over winkelinrichting en koeltechniek levert u direct meerwaarde op.

Ontwerp

Climate32 staat voor traditie, kennis en vakmanschap. Daar zijn kwaliteit en innovatie aan verbonden. U ziet dit terugkomen in de energiezuinige en duurzame koel- en vrieselementen die wij ontwerpen en realiseren. Voorbereiding is belangrijk in deze fase. We investeren tijdens het ontwerptraject in tijd en kennis om een goede mix van functionaliteit, terugverdien tijd, onderhoud, energiekosten en milieueffecten te bepalen. U kunt van ons verwachten dat we met u meedenken en met oplossingen komen.

Productie

De inrichting van uw winkel is maatwerk. Climate32 ontwerpt, samen met u, het interieurconcept. Dit is afgestemd op uw zaak, uw product en uw persoonlijke wensen. Wij gebruiken hiervoor nieuwe technieken en materialen. Al onze koel- en vriesmeubels worden door onze medewerkers in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Climate32 zet in op rendementsverhoging en energiebesparing.

Realisatie

De realisatiefase is een belangrijke fase, zowel voor u als voor Climate32. Hier komen ontwerp en techniek samen. De uiteindelijke ontwerpen worden gerealiseerd door onze medewerkers. Zij zijn F-gassen STEK en PED gecertificeerd. Nadat de winkelinrichting in gebruik is genomen, zullen onze medewerkers preventief onderhoud plegen.

IK WIL MEER INFORMATIE
  • Advies en ontwerp
  • Installatie en onderhoud
  • 24/7 service
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie