TURN – KEY PROJECTEN

Totaaloplossing

Hebt u plannen voor een nieuwe winkelinrichting of nieuwe klimaatbeheersing? Climate32 biedt een totaaloplossing aan door dit proces voor u te begeleiden; van voorbereiding tot uitvoering. Hiermee kunt u tijd en geld besparen.

Voorbereiding

Een belangrijk onderdeel van turn-key projecten is het advies dat u van ons krijgt. Wij staan u terzijde en zorgen voor de uitwerking van de inrichting, koelsystemen en een passende logistieke routing voor uw product. Vanuit het basisontwerp maken we gedetailleerde ontwerpen voor elk deel van de inrichting en voor elke discipline.

Kosten besparing

Climate32 is ervaren in het begeleiden van turnkey projecten. Er wordt nauw samengewerkt met diverse vakmensen en installateurs om tot het eindresultaat te komen wat u wenst. Door deze totaalaanpak kunt u de kosten minimaliseren. De verschillende technische installaties sluiten op elkaar aan en worden efficiënt ingezet. Hierdoor kunt u besparen op operationele kosten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen, die energiebesparing opleveren.

Goed eindresultaat

Climate32 richt zich op energiebesparing en efficiency. U bent hierdoor verzekerd van balans in het totaalontwerp. Door het gehele project bij Climate32 onder te brengen, bent u van alle regeldruk af. U kunt zich volop richten op de andere werkzaamheden in uw zaak. Wij zorgen voor een goede afstemming tussen de verschillende technische installaties.
Dat levert u resultaat op tegen minimale kosten.

IK WIL MEER INFORMATIE
  • Advies en ontwerp
  • Installatie en onderhoud
  • 24/7 service
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie