Ontwerp
Aan Visspecialist Simonse hebben wij een maatwerk koeltoonbank en haring snijmeubel mogen leveren en installeren. De koeltoonbank is volledig uitgebouwd uit een RVS frame. Het haring snijmeubel is uitgevoerd met een eigen koelinstallatie en frame met wielen zodat deze mobiel gebruikt kan worden.

Techniek
De koelvitrine is uitgevoerd met Ultrasone luchtbevochtiger. Hierdoor blijven de verse visproducten voldoende vochtig en langer vers. De koelinstallatie is separaat in de kelder opgesteld en aangesloten op de koelvitrine.

Duurzaamheid
Doordat de koelvitrines zijn opgebouwd uit volledig RVS is de levensduur hiervan zeer hoog. De koelvitrines zijn makkelijk te schoonmaken en geven een solide uitstraling.

Uitvoering
Het leveren en plaatsen van de koelvitrine en haring snijmeubel met installaties heeft slechts enkele dagen in beslag genomen.

Nazorg
Na het plaatsen van de koelvitrine en de overige koelobjecten worden deze door inze monteurs op de juiste temperatuur ingeregeld. Er wordt minimaal één keer per jaar controle en onderhoud uitgevoerd op de koelinstallatie en airconditioning. Dit zorgt voor een goedwerkende installatie en optimale rendementen.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie