Familie Muys benaderde ons begin 2018 voor het maken van een nieuw ontwerp voor de bestaande winkel in winkelcentrum de Dobbe te Zwolle.
In eerste instantie werd de huidige indeling als basis genomen en werd deze aangepast en aangescherpt. Toch waren we nog niet helemaal tevreden. Het zou in principe dezelfde winkel worden met nieuwe materialen. Na een brainstorm sessie werd er een nieuw plan geboren met een heel andere routing en opzet.

In samenwerking met Fabienne Muys, de kleindochter van Theo Muys, zijn de kleuren en materialen bepaald. Zij heeft een prachtig lichte en warme uitstraling aan de winkel gegeven.
Samen met onze vaste aannemers zijn alle mooie en duurzame materialen verwerkt tot een passend geheel.
Achter de maatwerk koeltoonbank bevindt zicht de maatwerk keuken. In deze keuken zijn een visbakoven, maatwerk bereidingsmeubel, haringsnijmeubel en spoelkeuken opgenomen.
Op meerdere plekken heeft de keuken onderkoeling voorzien van lades. Hierin kan snel de verse vis gehaald worden voor het bereiden van de heerlijkste maaltijden.

Voor in de winkel is er een mooie ruimte gecreëerd waar je als klant heerlijk rustig kan zitten en kan genieten van de vers bereide producten!
Door het gebruik van hardhouten schotten in een strak RVS wit gespoten frame ontstaat er een warme sfeer in een lichte winkel.
Een goed lichtplan uitgewerkt en geleverd door Lichtstudio Helder geeft een mooie lichte en warme uitstraling.

Het gehele project is precies binnen de planning van 3,5 werkweken uitgevoerd.
Als Climate32 kijken we terug op een prachtig project waaraan we met elkaar met veel plezier hebben gewerkt.  We bedanken de familie Muys en medewerkers voor de fijne samenwerking.

 

Foto:s: Leiz Mediaproducties 

 

 

Deel deze pagina via Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie