Ontwerp
De eigenaren van de Vischmarkt: Thomas en Desiree hadden een duidelijke visie over hun viswinkel. Deze visie hebben wij vertaald naar een tekening. Een frisse wit eiken uitstraling op het front van de koeltoonbank en achterliggende meubelen in combinatie met een warme donkere houtsoort geven de gewenste uitstraling.

Techniek
De koelvitrine is uitgevoerd met Ultrasone luchtbevochtiger. Hierdoor blijven de verse visproducten voldoende vochtig en langer vers. De koelinstallatie is ca. 15% groter dan nodig aangehouden, hierdoor is er een mogelijkheid om in de winkel de koelingen uit te breiden op een later tijdstip.

Duurzaamheid
Voor het verlichten van de winkel is gekozen voor LED verlichting. De koelvitrine is verlicht met downlighters voorzien van een speciale kleur. Hierdoor worden de verse producten goed verlicht.

Uitvoering
Het uitvoeren van de werkzaamheden is in nauw overleg gebeurd. De bouwkundige- en installatiewerkzaamheden zijn door derden uitgevoerd. Hierin hebben wij een adviserende rol vervuld.

Nazorg
Na het plaatsen van de koelvitrine en de overige koelobjecten worden deze door onze monteur op de juiste temperatuur ingeregeld. Er wordt minimaal één keer per jaar controle en onderhoud uitgevoerd op de koelinstallatie en airconditioning. Dit zorgt voor een goedwerkende installatie en optimale rendementen.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie