10 jaar geleden stapte Henk van Renselaar de winkel binnen van Baarssen om kennis te maken met Johan.
Daarna volgde er regelmatig contact wat resulteerde in een samenwerking om een nieuwe winkel te bouwen.
Johan en zijn vrouw Elly zijn samen met hun zoon Albert ondernemers die precies weten wat ze willen en hebben afgelopen jaar veelvuldig overleg met Climate32 gehad om tot een mooi ontwerp en ideale routing te komen voor de nieuwe winkel.

De verbouwing is begin september van start gegaan en de bestaande kiosk is volledig gestript.
Aan de voorzijde van de winkel is een volledige nieuwe pui met automatische schuifdeur geplaatst en daardoor krijgt de winkel maar liefst 25m² extra ruimte. Het systeem plafond in het restaurant gedeelte is verwijderd, waardoor er een ruimtelijk effect is ontstaan.

Alle meubelen, vitrine, werkeilanden, broodjeskoeling, spoelkeuken etc. zijn naar de specifieke wensen van de klant gemaakt en door Climate32 gebouwd.
Ook is er uitsluitend gewerkt met energiezuinige apparaten zoals warmteterugwinning uit condensor, afgifte koelinstallatie door middel van warm water. Er is gebruik gemaakt van een energiezuinige bakoven en koelapparatuur.  Tevens is er gebruik gemaakt van led verlichting en zijn er maar liefst 30 zonnepanelen op het dak geplaatst.

Tijdens de verbouwingsperiode is de verkoop door gegaan in een gehuurde verkoopwagen die voor het pand was opgesteld.
De totale verbouwingstijd is precies volgens planning verlopen en heeft 5 werkweken geduurd.

Climate32 heeft de samenwerking met de familie Baarssen als zeer prettig ervaren en wensen ze samen met hun team veel succes.

Foto’s: Leiz Mediaproducties

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie