Ontwerp
Voor het ontwerp van de Urker Vishal is als uitgangspunt de 11m1 lange koeltoonbank aangehouden.
Met Nelle & Jan Woort is intensief contact geweest waardoor er een eigentijdse en herkenbare uitstraling is gerealiseerd.
De rustige kleurstelling met leuke details zoals de foto’s en rode stoeltjes maken het tot een mooi en gezellig geheel.

Techniek
De koelinstallatie is opgebouwd uit één elektronisch frequentie gestuurde compressor. Hierdoor wordt een optimaal rendement gehaald. Elk koelobject wordt apart aangestuurd door zijn eigen koelleiding tracé. De koelleiding is door onze monteurs gelast en gebeugeld aangebracht.

Duurzaamheid
Daarnaast wordt gebruik gemaakt van warmteterugwinning. Opgewarmd koudemiddel moet in de condensor afkoelen. Doordat de persgasleiding vanaf de compressor eerst door ene watervat loopt, wordt het water opgewarmd en het koudemiddel afgekoeld. Zo wordt niet alleen bespaard op de kosten voor warm water, maar ook op de energie die nodig is om te koelen. Doordat er minder heet gas in de installatie terechtkomt, gaat het energieverbruik flink omlaag.

Verder is er in de hele winkel led-verlichting toegepast, dit heeft een langer levensduur en fors minder energieverbruik.

Uitvoering
Het uitvoeren van de werkzaamheden is in nauw overleg gebeurd. De bouwkundige- en installatiewerkzaamheden zijn door derden uitgevoerd. Hierin hebben wij een adviserende rol vervuld.

Nazorg
Na het plaatsen van de koelvitrine en de overige koelobjecten worden deze door onze monteur op de juiste temperatuur ingeregeld. Er wordt minimaal één keer per jaar controle en onderhoud uitgevoerd op de koelinstallatie en airconditioning. Dit zorgt voor een goedwerkende installatie en optimale rendementen.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie