Enkele jaren geleden mochten wij al de techniek van Slagerij Veurink vervangen voor een hoogwaardige frequentie gestuurde koelinstallatie met warmte terug winning.
Aangezien de winkel nog in zeer nette staat was tot dan toe, bleef dit voorlopig bij het oude.

Tot oktober dit jaar. In deze maand is de hele bestaande winkel verbouwd en ingericht naar de wens en smaak van Gerard Veurink.
Hieraan voorafgaand werd er diverse malen overlegd over de inrichting, routing en uitstraling.

Enkele opvallende elementen zijn een gekoeld vleeswarenmeubel en een zelfbedieningsmeubel. Een fraaie gebogen koeltoonbank en een volledig voor de klant in het zicht zijnde werkbuffet voorzien van RVS werkblad en HMPE snijbladen. Aan dit werkbuffet kunnen meerdere personen tegelijk in het zicht van de klant werken. Dit geeft een transparante uitstraling en is tegelijkertijd nog heel gezellig ook!

De warme verlichting in combinatie met moderne armaturen geeft de winkel de uitstraling die het toekomt.

Met plaatselijke aannemers, zowel bouwkundig als installatietechnisch, is de verbouwing keurig binnen de planning uitgevoerd en mag het resultaat er zeker zijn.

 

Foto:s: Leiz Mediaproducties 

Deel deze pagina via Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie