Voor Lau en Janneke van Zuidland mochten wij een compleet nieuw winkelinterieur verzorgen.
De werkzaamheden bestonden uit het compleet vervangen van de bestaande koelinstallatie, airconditioning, koelmeubelen en overig meubilair. Het enige wat bleef staan was de bestaande grote koelcel en de vriescel.

Na een intensief en leerzaam voortraject waarin alle wensen van Lau en Janneke vertaald zijn op papier, is in enkele weken de complete slagerij opnieuw ingericht.
Het doel van de nieuwe inrichting is om een open en transparante winkel te realiseren met voldoende werkruimte voor de slager en zijn personeel.
Een nieuwe koeltoonbank in U opstelling van links naar rechts eindigt in een zelfbedieningsgedeelte.

Met warme kleuren, gecombineerd met modern blauwstaal, is een mooie eigentijdse winkel gecreëerd die door een uitgekiend lichtplan de producten goed zichtbaar presenteren!

Foto:s: Leiz Mediaproducties 

 

 

Deel deze pagina via Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie