In 2014 kregen wij de eer om de prachtige Slagerij van Sjaak Christiaanse in te richten op zijn nieuwe locatie op het Liguster 83-85 te Leidschendam.
Door een definitieve indeling van The Fresh (versmarkt winkelcentrum Leidschenhage) kreeg Sjaak de kans om zijn slagerij te vergroten met ca. 50m2 vloeroppervlakte.

Na een intensief en waardevol ontwerpproces zijn alle wensen en ideeën van Sjaak Christiaanse door ons op papier vertaald naar een ontwerp. Met name de sterk vergrote keuken met 6 (!) combisteamers op een rij geven een prachtig beeld van de diverse werkzaamheden die deze slagerij verricht.

Hiervoor staat een nieuwe koeltoonbank opgesteld welke maar liefst 4m1 groter is dan de oude situatie. Hierdoor kunnen alle vers bereide producten mooi gepresenteerd worden. De keuken is uitgevoerd met een nieuwe energiezuinige WTW installatie, welke de energie van de afgevoerde lucht omzet in warmte voor de toegevoerde lucht. Op diverse plekken wordt de verse lucht middels airconditioning gekoeld dan wel verwarmd zodat er een optimaal comfort ontstaat in de slagerij. Door het toepassen van nieuwe tegels uit de Grespania Kato serie, welke mooi aansluiten op de nieuwe tegels in The Fresh krijgt deze winkel een strakke en warme uitstraling.
De wanden in de werkruimte zijn bekleed met grootformaat tegels uit de Coverlam serie 100x300cm. Hierdoor ontstaan er weinig voegen en is het snel schoonmaken. Slagerij Christiaanse is een prachtige slagerij met een zeer hoog afwerkingsniveau. Wat mooi aansluit bij de prachtig bereide producten in een zeer moderne keuken.

Een project om trots op te zijn!

 

Foto:s: Leiz Mediaproducties 

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie