Sea food bar Amsterdam

Ontwerp
Bij het opnieuw inrichten van de Seafood Bar was er een duidelijke visie van de eigenaar en zijn dochter. Uitgangspunt was een open vitrine waarin de verse vis duidelijk zichtbaar gepresenteerd wordt. Dit geldt zowel voor de bar als de open keuken. De lichte houttinten in combinatie met zwart staal en wit meubilair geven een rustige, sfeervolle uitstraling.

Techniek
De koelvitrines zijn uitgevoerd met Ultrasone luchtbevochting. Hierdoor blijven de verse visproducten voldoende vochtig en langer vers.

Duurzaamheid
Doordat de koelvitrines zijn opgebouwd uit volledig RVS is de levensduur hiervan zeer hoog. De koelvitrines zijn makkelijk te schoonmaken en geven een solide uitstraling.

Uitvoering
Het herinrichten van de Seafood Bar heeft slechts 1 week in beslag genomen. Hierbij is het restaurant volledig onder handen genomen.

Nazorg
Na het plaatsen van de koeltoonbank en de overige koelobjecten worden deze door onze monteurs op de juiste temperatuur ingeregeld. Bij The Seafood bar wordt 2x per jaar controle en onderhoud uitgevoerd op de koelinstallatie en airconditioning. Dit zorgt voor een goedwerkende installatie en optimale rendementen.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie