Ontwerp
Voor restaurant Cornelis hebben wij een lucht behandelingssysteem mogen ontwerpen. Dit systeem bestaat uit een uitgekiemd kanalen stelsel welke zorgt voor voldoende luchtcirculatie en een prettig klimaat in het restaurant. De afzuigkap in de keuken is maatwerk ontworpen aansluitend op de aanwezige keukenapparatuur en het bovenliggende plafond.

Techniek
Het lucht behandelingssysteem bestaat uit een luchtbehandelingskast welke lucht uit de keuken en het restaurant afzuigt en verse lucht inblaast. Middels een kanalensysteem en diverse roosters wordt de lucht verspreid ingeblazen en gericht afgezogen.

Duurzaamheid
Doordat er gebruik gemaakt wordt van warmteterugwinning wordt er een optimaal rendement behaalt. Dit gebeurt door het verwarmen van de verse buitenlucht d.m.v een zgn. kruisstroomwisselaar. Deze kruisstroomwisselaar maakt het mogelijk om de energie tussen de toevoer- en afvoering uit te wisselen. De luchtbehandelingskast is verder uitgevoerd met zeer energie zuinige EC ventilatoren.

Uitvoering
Onze monteurs hebben al het kanaalwerk van de toevoer- en afvoerlucht geplaatst alsmede de verschillende plafond- en wandroosters. Doordat er in een bestaand pand werd gewerkt is er veel in het werk aangepast en pas gemaakt.

Nazorg
minimaal één keer per jaar wordt er door ons controle en onderhoud uitgevoerd op de luchtbehandelingsinstallatie en de overige koelingen, dit zorgt voor een goedwerkende installatie.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie