In het voorjaar van 2018 kwam Hassan Boukakar bij ons met de vraag een ontwerp te maken voor de inrichting van een nieuw restaurant aan de 1e Middellandstraat te Rotterdam.

Bij het bekijken van het pand in de oude staat bleek dit enorm veel karakter en uitstraling te hebben. Verstopt achter de trespa gevel reclame platen zat prachtig glas-in-lood verstopt.
In overleg met Hassan en de gemeente Rotterdam werd besloten het oude pand met zijn karakteristieke gevel weer in zijn oude glorie te herstellen. De blauwe kleur heeft een mooie uitwerking in het verdere ontwerp gekregen door de toegepaste tegels.

Midden in het restaurant staat een grote strakke koeltoonbank, welke gebruikt wordt voor het presenteren van diverse verse visproducten.
Achter de koeltoonbank staat een moderne open keuken met hoog rendement friteuses, kooktoestellen en bakplaat.

Direct naast de keuken bevindt zicht de spoelkeuken voorzien van professionele vaatwasser met energysaver.
Een koelcel en vriescel maken deze keuken compleet. In de hoek van de koelcel is de volledig in RVS uitgevoerde lift in staat maaltijden naar de verdieping te transporteren.

De begane grond kenmerkt zicht door de prachtige gevel, hoogwaardige materialen en afwerking, warme kleuren en strakke stalen kasten.
Het plafond is in akoestische uitvoering in de kleur zwart gespoten. Hierdoor ontstaat een prettig binnenklimaat. Hoogwaardige airconditioning zorgt voor een heerlijk binnenklimaat in de winter i.c.m. vloerverwarming en zomers voor koele lucht.

De eerste verdieping heeft een luxe uitstraling met visgraatparket op de vloer, een prachtig modern behang op de lange wand en meubilair in pastel tinten. Door gebruik te maken van grote spiegels en het terug laten komen van de blauwe kleur tegels vormt de verdieping een mooi geheel met de begane grond. De nieuwe stalen trap geeft een moderne en robuuste uitstraling aan deze prachtige zaak.

Climate32 heeft als hoofdaannemer de complete verbouwing gecoördineerd en uitgevoerd met onze vaste onderaannemers en enkele plaatselijke onderaannemers.

Het enthousiasme, de bevlogenheid en energie van Hassan Boukakar en zijn familie maakt dat wij terug kijken op een prachtig project met een smaakvol eindresultaat!

Foto:s: Leiz Mediaproducties 

 

 

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie