Ontwerp
Voor Akkerbouwbedrijf Veerman te Goudswaard hebben wij een aardappel verwerkings- en bewaarruimte mogen bouwen. Deze ruimte bestaat uit een volledig geïsoleerde ruimte, opgebouwd uit demontabele panelen van 80mm. De ruimte is opgebouwd uit 4 gedeelten: kleedruimte, verwerkingsruimte 1, verwerkingsruimte 2 en een koelcel. De verwerkingsruimte is bereikbaar middels een schuifdeur van maar liefst 2 x 3 meter.

Techniek
De verwerkingsruimtes zijn beiden uitgerust met een hoogwaardige Bitzer koelaggregaat gecombineerd met een Delta blokverdamper. Hierdoor kan een ruimtetemperatuur behaald worden van +12°C/+15°C. De koelcel is uitgerust met een eigen Bitzer koelaggregaat gecombineerd met een Delta blokverdamper. Hierdoor kan een ruimtetemperatuur behaald worden van +2°C/+4°C.
Duurzaamheid
De koelinstallaties zijn uitgerust met het energiezuinige R134a koudemiddel. De hoge isolatiewaarde van de demontabele panelen zorgt voor een duurzaam klimaat. De Delta blokverdampers zijn uitgevoerd met het laatste model energiezuinige EC ventilatoren waardoor er een laag energieverbruik ontstaat.

Uitvoering
Onze monteurs hebben zowel het bouwen van de ruimtes als het installeren van de koeltechniek uitgevoerd. De prachtige gietvloer is in opdracht van ons door derden aangebracht.

Nazorg
Minimaal één keer per jaar wordt er door ons controle en onderhoud uitgevoerd op de koelinstallaties en verdampers, dit zorgt voor een goedwerkende installatie.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie