POELIERSBEDRIJF VAN DER GEEST, DEN HAAG

Ontwerp
Bij het maken van het ontwerp voor de nieuwe inrichting van Poeliersbedrijf van der Geest is uitgegaan van een grote koelvitrine in combinatie met voldoende presentatiekasten. De positie van de koelvitrine is een idee van de klant zelf. In deze situatie zijn wij uitgegaan van de wensen van de klant en daar waar nodig sturen wij bij daar waar nodig is. Bij het ontwerpen van deze winkel is de ‘koperen’ achterwand een opvallend detail. De warme houtkleur waarmee de kasten zijn uitgevoerd past hier goed bij. De bruine vloertegel geeft een tijdloos effect en past mooi bij de overige materialen/kleuren. Voor het werkblad op de koelvitrine en het werkbuffet is gekozen voor een lichte kleur Getacore. Dit combineert ook weer goed met de overige kleuren.

Techniek
De techniek in deze winkel bestaat uit een koelinstallatie voor het koelen van de koelvitrine en een Toshiba airconditioning voor een optimaal klimaat in de winkel. De koelinstallatie is een energiezuiging 1 op 1 installatie welke zorgt voor een optimale aansturing van de koeltechniek in de koelvitrine. Boven het plafond in de werkplaats is een airconditioning geplaatst welke de lucht uit de werkplaats afzuigt en geconditioneerd inblaast in de winkel verdeel over een 4-tal roosters.

Duurzaamheid
Voor het verlichten van de winkel is gekozen voor LED verlichting. De koelvitrine is verlicht met downlighters en zijn voorzien van een speciale kleur. Hierdoor worden de verse producten goed verlicht. De presentatiekasten zijn aangelicht met speciale wandverlichtingsspots. Hierdoor wordt de wand optimaal verlicht en heeft de klant een goed zicht op de producten. De overige verlichting is uitgevoerd in mooie LED downlighters met een warm witte kleur (3000K).

Uitvoering
De winkelverbouwing heeft slechts 2 weken in beslag genomen. Een nevenaannemer heeft de bouwkundige werkzaamheden op zich genomen. Hierin hebben wij een adviserende en ondersteunende rol vervuld.

Nazorg
Na het plaatsen van de koeltoonbank wordt deze door onze monteurs op de juiste temperatuur ingeregeld. Vooral met wild/kip/gevogelte luistert dit zeer nauw. Minimaal 1x per jaar wordt er door ons controle en onderhoud uitgevoerd op de koelinstallatie en airconditioning. Dit zorgt voor een goedwerkende installatie en optimale rendementen.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie