Ontwerp
Voor Accountantskantoor Veltkamp & Pol is een zeer zuinig airconditionings installatie ontworpen t.b.v. het conditioneren van 9 stuks kantoren. Per kantoor is een binnen deel airconditioning geplaatst en welke aangesloten is op één VRF buitenunit.

Techniek
De Toshiba airconditioning is voorzien van de meest hoogwaardige invertertechniek en een nauwkeurig vermogensregeling voor maximale efficiëntie en besparingen. De airconditioning is uitgerust met een warmtepomp zodat deze zowel kan koelen als verwarmen.

Duurzaamheid
Doordat er een zeer efficiënte DC compressor met elektronische inverter aansturing is toegepast, bereikt deze installatie een COP rendementswaarde van 6,41. Deze indrukwekkende prestatie draagt bij aan de reductie van het totale jaarlijks energieverbruik.

Uitvoering
De airconditioning is geleverd en gemonteerd terwijl het kantoor in bedrijf was. Onze monteurs hebben hierdoor rekening gehouden met het aanwezige kantoor personeel en apparatuur. De montage tijd heeft ca. 10 werkdagen in beslag genomen.

Nazorg
Na het plaatsen van de airconditioning wordt deze door onze monteurs op de juiste manier ingeregeld. Er wordt minimaal één keer per jaar controle en onderhoud uitgevoerd op deze airconditioning. Dit zorgt voor een goedwerkende installatie en optimale rendementen.

TERUG NAAR OVERZICHT
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie