DE FITLOODS, SWIFTERBANT

DE FITLOODS, SWIFTERBANT

Bij De Fitloods in Swifterbant hebben we het gehele pand voorzien van energiezuinige WTW (warmte terugwin) ventilatie.
Tevens wordt nu het gehele pand gasloos verwarmd door middel van energiezuinige lucht-lucht warmtepompen. De gekoelde en verwarmde lucht wordt via tochtvrije Air Socks de ruimtes ingeblazen.
De warme lucht bovenin de hal wordt door middel van plafond ventilatoren gelijkmatig verdeeld in de ruimte en heeft een behoorlijke besparing op de verwarmingscapaciteit.
De temperaturen worden bewaakt en geregeld door een centrale manager module, welke ook op afstand te bedienen is.

We wensen De Fitloods heel veel succes in hun nieuwe pand.

Foto’s: Aletta fotografie

VIS VAN BAARSSEN, EMMELOORD

VIS VAN BAARSSEN, EMMELOORD

Voor Philip Baarssen uit Urk mochten wij een mooie nieuwe winkel ontwerpen en bouwen. Philip is een gedreven ondernemer die zijn sporen heeft verdient in de visverwerking op Urk en die toe was aan een nieuwe uitdaging.
Na enig speurwerk heeft Baarssen een prachtig pand weten te vinden in Emmeloord. Er volgde een intensieve periode van ontwerpen, overleggen en bouwen. Uiteindelijk zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.
Alle meubelen, vitrine en techniek zijn in eigen beheer ontworpen en gebouwd.
We wensen Philip en zijn team veel succes met de nieuwe winkel.

Foto’s: Hans en Lidy fotografie

VIS VAN KAATJE, IJMUIDEN

VIS VAN KAATJE, IJMUIDEN

In IJmuiden heeft Climate32 een prachtige viskiosk ingericht voor onze opdrachtgever de heer Lamar Hamers en zijn partner.
Lamar had op deze plek een bestaande kiosk staan. Deze is verwijdert en volledig nieuw gebouwd met duurzame materialen.
Het was een mooie uitdaging om alle wensen van Lamar in de beperkte ruimte te krijgen, maar is naar volle tevredenheid gelukt met een prachtig resultaat.
We wensen Lamar en Cindy veel succes met hun nieuwe kiosk.

Foto’s: Hans en Lidy fotografie

BAKKERIJ UNIEK, LOCATIE INDUSTRIEWEG NUNSPEET

BAKKERIJ UNIEK, LOCATIE INDUSTRIEWEG NUNSPEET

Bakkerij en Lunchroom Uniek is gevestigd aan de Stationslaan in Nunspeet.
Door groei van hun activiteiten is de huidige locatie uit zijn jasje gegroeid.
Familie van der Breggen heeft aan de Industrieweg in Nunspeet een bedrijfsunit gehuurd waar een deel van de productie wordt ondergebracht.
Climate32 heeft voor de opdrachtgever een nieuwe koelcel, vriescel en blastchiller gebouwd.
Tevens is de ruimte voorzien van klimaatbeheersing en WTW ventilatie, welke wordt ingeblazen d.m.v. een tochtvrije airsock.
We wensen familie van der Breggen veel succes in hun nieuwe onderkomen en danken hun hartelijk dat we deze mooie klus mochten uitvoeren.

KEURSLAGER DE ADELAAR, APELDOORN

KEURSLAGER DE ADELAAR, APELDOORN

In 2016 hebben we de werkplaats en alle cellen van Keurslager De Adelaar, inclusief de centrale koelinstallatie met warmteterugwinning, vernieuwd. De koelinstallatie hebben we dusdanig voorbereid dat we op een later stadium alle koelingen van de nieuw te bouwen winkel erop konden aansluiten.

Op 6 april 2021 zijn we begonnen met het volledig demonteren en slopen van de bestaande winkel.
Aan de voorzijde van de winkel is een volledig nieuwe pui met automatische schuifdeuren en een elektrisch rolluik geplaatst. De vitrines zijn in een mooie U-vorm geplaatst met als centraal punt het zelfbedieningsmeubel waarachter de slager een mooi overzicht heeft over de gehele winkel.
Links voorin de winkel is een broodjescorner geplaatst met een aparte uitgifte naar buiten. De verkoop vitrines met een totale lengte van ca. 13 meter zijn volledig op maat en volgens specifieke wensen gemaakt.

De kleurstelling van de winkel is opgebouwd uit stoere beton elementen met een warme houtkleur en eruit springende rode tegeltjes.
De gehele verbouwing heeft precies 4 weken geduurd en is voorspoedig verlopen.

We wensen Arjan en zijn team veel succes en danken hun dat we deze mooie winkel voor ze mochten maken.

Foto’s: Hans en Lidy fotografie

VISSPECIAALZAAK DE VISJUWELIER, CAPELLE AAN DE IJSSEL

VISSPECIAALZAAK DE VISJUWELIER, CAPELLE AAN DE IJSSEL

Noelle en Tarik Bensi brachten in september 2020 hun eerste bezoek aan Climate32 met de vraag of we een winkel voor hun konden bouwen met een geplande opening 3e week november 2020.

Na een fijn gesprek met beide ondernemers zijn we de uitdaging aan gegaan. We zijn allereerst begonnen om een ontwerp te maken, waarbij we vooral hebben gekeken naar routing, voldoende werkplekken en korte looproutes. Er volgde een intensieve periode van ontwerpen en bouwen, met als resultaat een prachtige winkel.

De winkel is 20 november 2020 opgeleverd en het enthousiaste ondernemersechtpaar Noelle en Tarik zijn een week later van start gegaan.

De winkel heeft een moderne uitstraling met een eet/restaurant gedeelte welke geschikt is voor ca. 20 gasten.
De 8 meter lange visvitrine en broodjes meubel aan de voorzijde zijn een echte eyecatcher. De winkel is gasloos gebouwd. De bakoven is elektrisch uitgevoerd. Alle installaties zijn energiezuinig: WTW uit de koeling voor het opwarmen van warm water, energiezuinige koelingen en ledverlichting is toegepast.

We wensen Noelle en Tarik veel succes en danken hun dat we deze mooie winkel voor hun mochten maken.

Foto’s: Hans en Lidy fotografie

VISWINKEL RAS, DRONTEN

VISWINKEL RAS, DRONTEN

Op 8 januari 2020 opende Hessel Ras zijn nieuwe viswinkel aan de Kiel 2 te Dronten.
Hessel en zijn team zijn al jaren bekenden op het plein midden in het centrum. De kiosk waarin de winkel was gevestigd was behoorlijk gedateerd en toe aan een verbouwing. Maar omdat er geen uitbreidingsmogelijkheden waren voor zitplaatsen in de kiosk, werd er ook uitgekeken naar een ander pand.

Afgelopen jaren passeerden er een aantal opties de revue totdat halverwege vorig jaar het huidige pand vrij kwam. Samen met Hessel en zijn medewerkers zijn we gaan ontwerpen met het uiteindelijke resultaat zoals het nu is geworden.

De zitplaatsen zijn verdubbeld en er is een steamer in de winkel geplaatst. Het design is modern en eigentijds met als blikvanger de grote blauwe vissen als wallpaper op de muur. De routing is sterk verbeterd en er is een vergunning verleend voor een groot terras.

We wensen Hessel en zijn enthousiaste medewerkers veel succes met hun toekomstgerichte mooie nieuwe zaak.

Foto’s: Leiz Mediaproducties

URKER VISSPECIALISTEN BAARSSEN, LELYSTAD

URKER VISSPECIALISTEN BAARSSEN, LELYSTAD

10 jaar geleden stapte Henk van Renselaar de winkel binnen van Baarssen om kennis te maken met Johan.
Daarna volgde er regelmatig contact wat resulteerde in een samenwerking om een nieuwe winkel te bouwen.
Johan en zijn vrouw Elly zijn samen met hun zoon Albert ondernemers die precies weten wat ze willen en hebben afgelopen jaar veelvuldig overleg met Climate32 gehad om tot een mooi ontwerp en ideale routing te komen voor de nieuwe winkel.

De verbouwing is begin september van start gegaan en de bestaande kiosk is volledig gestript.
Aan de voorzijde van de winkel is een volledige nieuwe pui met automatische schuifdeur geplaatst en daardoor krijgt de winkel maar liefst 25m² extra ruimte. Het systeem plafond in het restaurant gedeelte is verwijderd, waardoor er een ruimtelijk effect is ontstaan.

Alle meubelen, vitrine, werkeilanden, broodjeskoeling, spoelkeuken etc. zijn naar de specifieke wensen van de klant gemaakt en door Climate32 gebouwd.
Ook is er uitsluitend gewerkt met energiezuinige apparaten zoals warmteterugwinning uit condensor, afgifte koelinstallatie door middel van warm water. Er is gebruik gemaakt van een energiezuinige bakoven en koelapparatuur.  Tevens is er gebruik gemaakt van led verlichting en zijn er maar liefst 30 zonnepanelen op het dak geplaatst.

Tijdens de verbouwingsperiode is de verkoop door gegaan in een gehuurde verkoopwagen die voor het pand was opgesteld.
De totale verbouwingstijd is precies volgens planning verlopen en heeft 5 werkweken geduurd.

Climate32 heeft de samenwerking met de familie Baarssen als zeer prettig ervaren en wensen ze samen met hun team veel succes.

Foto’s: Leiz Mediaproducties

RICK’S VIS & VLEES, GRONAU (D)

RICK’S VIS & VLEES, GRONAU (D)

Rick’s Vis had een viszaak in Gronau (D) in het voormalige douane/grens kantoor.
Aan de overkant kwam een prachtig maar vervallen pand leeg te staan. Ook bleek dit pand weer op Nederlandse bodem te staan. Rick vroeg ons mee te denken en te helpen met het ontwerp en de juiste routing aan te brengen.
We zijn gezamenlijk tot een prachtig resultaat gekomen, waarbij Rick en zijn vader heel veel werkzaamheden in eigen beheer en met hun eigen handen hebben gemaakt en gebouwd.
Het resultaat is prachtig. Wij wensen Rick en zijn familie veel succes met de mooie nieuwe zaak.

Foto’s: Leiz Mediaproducties

VISSPECIAALZAAK BAARSSEN, MUIDEN

VISSPECIAALZAAK BAARSSEN, MUIDEN

De viskiosk van de familie Baarssen was dringend aan vernieuwing toe. We hebben de gehele kiosk gerestyled  en voorzien van nieuwe koelingen, koelvitrine, maatwerk meubelen, systeemplafond, wandtegels, verlichting en een nieuwe gietvloer. Ook is de bakoven vervangen.
Opdrachtgever familie Baarssen hartelijk dank voor het mooie project en succes met jullie prachtige vernieuwde kiosk.

 

Foto’s: Leiz Mediaproducties