KOUDETECHNIEK

Bewust verder in koel- en koudetechniek

Bijna ongemerkt is onze maatschappij afhankelijk geworden van apparatuur waarmee we de temperatuur van onze producten kunnen regelen. Bent u op zoek naar het meest gunstige en duurzame bewaarklimaat voor uw producten? Climate32 levert een totaalpakket op het gebied van koudetechniek, vriestechniek en airconditioning.

Climate32 biedt u graag een oplossing die aansluit op uw specifieke situatie en wensen. Wij richten ons al jaren op het bouwen van energiezuinige installaties. We willen daar graag koploper in zijn. Daarom maken wij gebruik van nieuwe technieken en daar waar mogelijk is van natuurlijke koudemiddelen.

Op maat gemaakt

Elke situatie is anders. Een koel- en vriescel moet vaak aan andere en/of verschillende eisen voldoen. We beginnen met het inventariseren van uw wensen en behoeften. Daarin worden ook de (on)mogelijkheden van uw locatie meegenomen. Deze werkwijze heeft voor u als voordeel dat u een koel- of vriescel op maat krijgt. Voor het op maat maken van de koel- of vriescel werken wij samen met gerenommeerde leveranciers. Zo weet u dat uw nieuwe apparatuur aan alle voorschriften en normen voldoen.

Grootkeuken koeltechniek

Het inrichten van een professionele keuken is maatwerk. Wat zijn de functionele en wettelijke vereisten? Wat zijn uw wensen daarbij? Climate32 kan u hierin adviseren. Onze vakmensen weten wat de vereisten zijn en kunnen u helpen bij het inrichten van uw professionele keuken.
Wij hebben een uitgebreid assortiment in grootkeuken koelapparatuur. Deze apparatuur is gemaakt voor professioneel gebruik en voldoet aan de vereisten. Van koel- en diepvrieskasten tot saladières. Wij kunnen ook werkbanken samenstellen naar uw wensen en uw specifieke werkomstandigheden.

Onze leveranciers

Climate32 wil het beste voor u. Wij werken daarom alleen samen met gerenommeerde leveranciers. Uw apparatuur voldoet aan alle voorschriften en normen. Onze leveranciers zijn:

IK WIL MEER INFORMATIE
  • Advies en ontwerp
  • Installatie en onderhoud
  • 24/7 service
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie