AIRCONDITIONING

Voor op het werk en thuis

Airconditioning is synoniem aan een comfortabel binnenklimaat. Verkwikkend koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. Het is niet langer meer een luxe, maar meer een noodzaak. Onderzoeken wijzen uit dat een aangenaam binnenklimaat de prestaties positief beïnvloeden. Temperatuurschommelingen en een slechte luchtkwaliteit horen daar niet bij. Op plekken waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is klimaatbeheersing onmisbaar. Climate32 kan u in klimaatbeheersing.

Voordelen

Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn tegenwoordig goed geïsoleerd. Dat heeft voordelen, maar ook een nadeel. De lucht wordt namelijk minder snel ververst. Het is van belang om regelmatig verse lucht toe te voeren. Met een goede klimaatinstallatie kunt u weer opgelucht adem halen.

Een airco koelt tegenwoordig niet alleen. Het verwarmt, laat lucht circuleren en filter stof. Een airco is goed te integreren met een ventilatiesysteem. Op deze manier verbetert de hygiëne. Als u het binnenklimaat afstemt op de behoeftes van uw medewerkers zitten zij beter in hun vel. Daarmee verhoogt u de productiviteit!

Installatie op maat

Het installeren van een airconditioning is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn sleutelwoorden bij de montage van de airco. Onze medewerkers weten dat als geen ander. Zij hebben door de jaren heen veel ervaring en kennis opgebouwd. Zij zijn op de hoogte van de eisen waaraan een installatie dient te voldoen. Al onze airco’s zijn makkelijk te bedienen, schoon te houden en energiezuinig.

Een airconditioning voor iedereen

De ontwikkeling van airco’s heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Niet alleen zijn ze goedkoper geworden. Ze zijn ook veel makkelijker te installeren. Laat u vrijblijvend adviseren. Wij beschikken over een breed assortiment voor kleine en grote ruimtes; voor bedrijven en particulieren.

Wilt u meer informatie over airconditioning? Climate32 is specialist in het installeren van een airco. Op basis van uw wensen selecteren wij de optimale airconditioner voor u. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs.

klik hier voor informatie over Toshiba.

IK WIL MEER INFORMATIE
  • Advies en ontwerp
  • Installatie en onderhoud
  • 24/7 service
  • Vakmanschap

     
  • Kennis

     
  • Traditie