WINKELINRICHTING

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

KLIMAATTECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

KOUDETECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

Traditie door kennis en vakmanschap

Climate32 denkt graag met u, als opdrachtgever, mee. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en het onderhoud ervan. Kennis is hierbij belangrijk. Wij zijn van mening dat kennis wordt verkregen door ervaring, leren en bijscholing.

Ook vakmanschap is belangrijk om een traditie voort te kunnen zetten. Vakmanschap betekent voor ons de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. Door onze goed opgeleide monteurs en adviseurs zijn wij in staat ons vakmanschap aan u te bewijzen.

Wilt u weten hoe wij onze kennis en vakmanschap in kunnen zetten voor uw bedrijf? Neemt u gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

MEER OVER ONZE KENNIS & VAKMANSCHAP

Nieuws

 • Afsluiting fietsjaar Climate32

  Vorige week heeft de fietsploeg van Climate32 met elkaar het fietsjaar 2023 afgesloten. Het blijft een mooi gezicht, iedereen zo bij elkaar. Op naar een nieuw seizoen!

  17 oktober 2023

 • Sportschool De Fitloods Swifterbant voorzien van luchtbehandeling

  Pas geleden hebben wij bij De Fitloods een luchtbehandelingssysteem geplaatst. Voor meer informatie en foto’s van dit project, klik op onderstaande link. DE FITLOODS, SWIFTERBANT

  16 maart 2023

MEER NIEUWS
vacature banner

vacature banner

toshibas banner

Projecten

Bekijk hier onze laatste projecten.

NAAR REFERENTIEPROJECTEN

Climate32

Pascalweg 14
8071 SE Nunspeet

t. +31 (0) 341 25 81 54
e. info@climate32.nl
 • Vakmanschap

   
 • Kennis

   
 • Traditie