Slagerij Marlet

WINKELINRICHTING

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
Suurmond

KLIMAATTECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
DSC_0545

KOUDETECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

Traditie door kennis en vakmanschap

Climate32 denkt graag met u, als opdrachtgever, mee. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en het onderhoud ervan. Kennis is hierbij belangrijk. Wij zijn van mening dat kennis wordt verkregen door ervaring, leren en bijscholing.

Ook vakmanschap is belangrijk om een traditie voort te kunnen zetten. Vakmanschap betekent voor ons de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. Door onze goed opgeleide monteurs en adviseurs zijn wij in staat ons vakmanschap aan u te bewijzen.

Wilt u weten hoe wij onze kennis en vakmanschap in kunnen zetten voor uw bedrijf? Neemt u gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

MEER OVER ONZE KENNIS & VAKMANSCHAP
climate32, traditie door kennis en vakmanschap

Nieuws

 • Palfinger Boats, nieuwe klimaatinstallatie

  Climate32 heeft in het nieuwe kantorencomplex van Palfinger Boats in Harderwijk, een nieuwe klimaatinstallatie gerealiseerd. Het kantorencomplex is geschikt voor ca. 50 personen. De installatie bestaat uit een VRF systeem met meerdere binnendelen die gekoppeld zijn aan een WTW ventilatie

  25 september 2017

 • Nieuwe winkel Slagerij Marlet te Zeist is opgeleverd

  Deze week hebben wij de nieuwe winkel van Slagerij Marlet te Zeist opgeleverd. Klik op onderstaande link voor de foto’s van deze prachtige winkel! SLAGERIJ MARLET, ZEIST

  7 juli 2017

MEER NIEUWS


Projecten

Bekijk hier onze laatste projecten.

NAAR REFERENTIEPROJECTEN
Slagerij Buitenhuis

Climate32

Pascalweg 14
8071 SE Nunspeet

t. +31 (0) 341 25 81 54
e. info@climate32.nl
 • home_bottom3

  Vakmanschap

   
 • home_bottom2

  Kennis

   
 • home_bottom1

  Traditie