Henk Kok & Zoon

WINKELINRICHTING

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
Rinaldo Wolff

KLIMAATTECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
DSC_0545

KOUDETECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

Traditie door kennis en vakmanschap

Climate32 denkt graag met u, als opdrachtgever, mee. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en het onderhoud ervan. Kennis is hierbij belangrijk. Wij zijn van mening dat kennis wordt verkregen door ervaring, leren en bijscholing.

Ook vakmanschap is belangrijk om een traditie voort te kunnen zetten. Vakmanschap betekent voor ons de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. Door onze goed opgeleide monteurs en adviseurs zijn wij in staat ons vakmanschap aan u te bewijzen.

Wilt u weten hoe wij onze kennis en vakmanschap in kunnen zetten voor uw bedrijf? Neemt u gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

MEER OVER ONZE KENNIS & VAKMANSCHAP
climate32, traditie door kennis en vakmanschap

Nieuws

 • Viswinkel Fish Kings, Den Haag

  Op dit moment zijn wij volop bezig met de voorbereidingen van een prachtige vis speciaalzaak Fish Kings van de gebroeders Sanhaji, in hartje centrum Den Haag. De 8 meter lange toonbank wordt uitgevoerd in marmer. De koel- en vriescel en

  27 maart 2017

 • Eierhandel G. van Bloemendaal en Zn, Putten

  Voor Eierhandel G. van Bloemendaal en Zn in Putten heeft Climate32 een klimaatinstallatie gebouwd. Deze is voorzien van een VRF 2 pijps installatie met satelliet binnendelen. De ingeblazen lucht wordt gelijkmatig verdeeld door middel van airsocks. Het vochtgehalte in de

  23 maart 2017

MEER NIEUWS

Projecten

Bekijk hier onze laatste projecten.

NAAR REFERENTIEPROJECTEN
Henk Kok & Zoon

Climate32

Pascalweg 14
8071 SE Nunspeet

t. +31 (0) 341 25 81 54
e. info@climate32.nl
 • home_bottom3

  Vakmanschap

   
 • home_bottom2

  Kennis

   
 • home_bottom1

  Traditie