The Seafood Bar, Spui

WINKELINRICHTING

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
Suurmond

KLIMAATTECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
DSC_0545

KOUDETECHNIEK

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

Traditie door kennis en vakmanschap

Climate32 denkt graag met u, als opdrachtgever, mee. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en het onderhoud ervan. Kennis is hierbij belangrijk. Wij zijn van mening dat kennis wordt verkregen door ervaring, leren en bijscholing.

Ook vakmanschap is belangrijk om een traditie voort te kunnen zetten. Vakmanschap betekent voor ons de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. Door onze goed opgeleide monteurs en adviseurs zijn wij in staat ons vakmanschap aan u te bewijzen.

Wilt u weten hoe wij onze kennis en vakmanschap in kunnen zetten voor uw bedrijf? Neemt u gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

MEER OVER ONZE KENNIS & VAKMANSCHAP
climate32, traditie door kennis en vakmanschap

Nieuws

 • T. van der Kolk Vee en Vlees, Putten

  Bij T. van der Kolk Vee en Vlees in Putten hebben wij een koel- en vriescel gebouwd. De totale afmetingen hiervan zijn 23 x 5 meter. De koel- en vriescel zijn voorzien van schuifdeuren en een vaste betonvloer, zodat het

  9 januari 2018

 • The Seafood Bar, vestiging Spui weer geopend!

  Afgelopen weekend is de vestiging Spui van The Seafood Bar Amsterdam weer geopend. Climate32 heeft ook hier weer mogen meewerken aan een zeer mooi resultaat. We wensen familie De Visscher en alle medewerkers heel veel succes met hun mooie restaurant.

  11 december 2017

MEER NIEUWS


Projecten

Bekijk hier onze laatste projecten.

NAAR REFERENTIEPROJECTEN
The Seafood Bar, Spui

Climate32

Pascalweg 14
8071 SE Nunspeet

t. +31 (0) 341 25 81 54
e. info@climate32.nl
 • home_bottom3

  Vakmanschap

   
 • home_bottom2

  Kennis

   
 • home_bottom1

  Traditie